De Lange Houttechniek
Schoterhoek 49,  2441 LC  Nieuwveen
0172 538185  |  0172 539343 
info@de-lange-houttechniek.nl
Realisatie: Quantasie 2013  |  © De Lange Houttechniek
Kozijnen
Houten kozijnen die passen bij het karakter van de woning
Utiliteitsbouw

Onmisbare producten voor de utiliteitsbouw
De Lange Houttechniek is een deskundige partij voor de zakelijke markt. Onze belangrijkste groep opdrachtgevers zijn woningcoöperaties en aannemers. Wij maken,  i.o.v. deze opdrachtgevers aanpassingen aan bestaande bedrijfspanden, of maken voor nieuwe kantoren bijpassende houten ramen, deuren, kozijnen of prefab gevelonderdelen.

Wat kunt u verwachten?
Op basis van uw wensen en eisen verzorgen wij het gehele traject; van een ontwerp tot aan een compleet product. Met een heldere offerte, een gedetailleerde productietekening en moderne methodes kunnen wij de producten volgens de exact afgesproken specificaties afleveren. Gedurende het productieproces denken wij kritisch met u mee. Dankzij onze jarenlange vakmanschap, zien wij  snel de ideale oplossing voor uw situatie.

U kunt ons inschakelen voor het vervaardigen van een halffabricaat of voor een totaalproduct. In het laatste geval worden de producten afgelakt (spuitwerk), voorzien van beglazing en op de bouwplaats gemonteerd en afgehangen. Voor al onze producten werken wij conform de KOMO bepalingen, zodat wij een kwalitatief afwerkingsniveau kunnen borgen.
De Lange Houttechniek
Presentatie
Actueel
Service/Garantie
Download
---------------------------------
Kozijnen
Ramen
Deuren
---------------------------------
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Renovatie
---------------------------------
Contact
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden
meer
Ramen
Een compleet assortiment aan soorten ramen
meer
Deuren
Ontwerp en productie van deuren naar ieders wens
meer
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Renovatie
Video-interview met de directie
Alle producten worden volgens de kwaliteits-eisen en veiligheidsnormen van KOMO en SGT vervaardigd. Voor het behoud van het milieu gebruiken wij FSC of PEFS gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.
Video rondleiding door fabriek Nieuwveen